lørdag den 19. maj 2012

Så ankom vi til Thailand..

Flyveturen gik rigtig godt og de ca. 12 timer fløj afsted ;-) I lufthavnen var det rigtig svært at finde rundt og vi måtte spørge om hjælp flere gange. Efter en del søgen fandt vi ham som skulle bringe os til Ayutthaya. Han havde sin datter med og de var rigtig flinke. Han grinede helt vildt af Charlotte 2 STORE kufferter :-D
Turen tog ca. 1 time og 15 minutter i bil. Vi bor hos en familie, som er MEGET gæstfrie, dog svære at forstå.  De laver lækkert mad, som de servere for os. Vi kan ikke finde ud af hvad de hedder og hvordan de er i familie, eller om der bor andre frivillige her. Men dette kommer nok med tiden.
Tror roligt man kan kalde stedet for et slumkvarter. Her er vilde hunde over det hele, i nabohuset er der stablet affald nærmest helt op til taget, men hvor de lige har lavet en lille sti man kan gå på.
Det er ikke en rigtig by, sm vi havde regnet med. Vi regnede med man kunne sætte sig og få en drink eller sodavand et sted, men det er der ikke mulighed for. Der findes et lille supermarkede, på størrelse med i kiosk i Danmark, hvor man kan finde de mest basale ting, som toiletpapir! :-)

Vi håber på at dagen i morgen vil bringe os noget mere spændende og måske vise os en ny side af "byen", som giver os mulighed for at lave lidt i vores fritid. En ting er sikkert, vi vil se Danmark med helt nye øjne når vi vender hjem igen..

Værelset vi bor på er lille og lyserødt (og fuld af firben!!!) og sengene er stenhårde. Men det skal man nok bare lige vænne sig til, heldigvis er der aircondition ;-)

Temperaturen hernede ligger på ca. 36-37 i skyggen og 43 i solen. Her til aften er der dog uvejr, med regn og storm. Det er alligevel lidt fantastisk at opleve, det er virkelig regnvejr. Ikke som man kender det i Danmark.






Nu vil vi snart gå til ro og så skriver vi igen om et par dage :-)

Svedige hilsner Charlotte og Kira..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar